CHANGE not only eliminates the need for single-use plastic that can end up in our oceans but the lighter product produces less CO2 output in transport and production, uses less water, can be recycled and on top off all that it provides a superior clean.
Hijyen Çözümleri
“Her marka aslında bir hikayedir ve her hikayenin bir başlangıcı olur. Tıpkı Arisch gibi!”
Bakteriler, organik maddeyi (yağ, proteinler, şeker, nişasta, selüloz…) parçalamak ve bu karmaşık maddeleri su ve karbondioksite dönüştürmek için spesifik enzimler üretirler.
Besin tükenene kadar (organik madde) çoğalır ve yaşarlar, ardından yaşam döngüleri sona erer.
Kimyasal ve mekanik sistemlerin etkili olmadığı yerlerde çalışırlar.
Biyolojik olarak parçalanabilirler ve insanlara, hayvanlara ve çevreye zararsızdırlar.
Lignoselülozik Biyokütle Hidroliz Biyokatalizörleri
Biyoyakıt Üretim Sistemleri
Protein, Nişasta ve Yağ Bazlı Organik Atık Hidroliz Enzimleri
Bağırsak Florası Geliştirici Probiyotik Mikroorganizmalar
Sindirime Yardımcı Enzimler
Arıcılık Probiyotikleri
Bitki Gelişimini Destekleyen Mikroorganizmalar
Toprağın Mikrobiyal Florasını Geliştirmeye Yardımcı Toprak İyileştirici Preparatlar
Bitki Besleme Çubukları
Toprak İyileştiriciler
Kompost Hızlandırıcılar
Bitki Gelişimini Destekleyici ve Haşere Karşıtı Ürünler
Saf Probiyotik Kültürler
Maya ve Starter Üretimi
Endüstriyel Ölçekte Faydalı Mikroorganizma Üretim ve Formülasyonu
Arıtma Perfomansını Arttırıcı Nütrientler
Arıtma Perfomansını Arttırıcı Mikroorganizmalar
Bunlar, aşağıdakilere göre sınıflandırılan tek hücreli mikroskobik canlı organizmalardır:
Coccus, Bacillus, Spirochete vb.
hücre duvarlarının Gram+ ve Gram- cinsinden bileşimi
aerobik ve anaerobik olanlarda oksijen ihtiyacı
ototrofik, fototrofik ve kemoototrofik bakterilerde C ve enerji elde etmenin yolu
Biyolojik aktivatörlerin içerdiği mikroorganizmalar vejetatif halde veya spor halinde olabilir, izole veya koloniler (UFC) halinde yaşayabilir, büyüyebilir, çoğalabilir ve karbonhidratlar, lipidler, proteinler, hidrokarbonlar vb. bulunabilecek farklı besleyici substratlara saldırabilir. çevrede.
Seçim, her suşun tipik özelliği olan metabolizma özelliklerine bağlı spesifik gıda yoluyla üreme aşaması sırasında koşullandırma başına gerçekleşir. Bu süreç, belirli yüzeylerdeki bozulmayı güçlendirir ve uzmanlaştırır.
Bakteriler, organik maddeyi (yağ, proteinler, şeker, nişasta, selüloz…) parçalamak ve bu karmaşık maddeleri su ve karbondioksite dönüştürmek için spesifik enzimler üretirler.
besin tükenene kadar (organik madde) çoğalır ve yaşarlar, ardından yaşam döngüleri sona erer.
kimyasal ve mekanik sistemlerin etkili olmadığı yerlerde çalışırlar.
biyolojik olarak parçalanabilirler ve insanlara, hayvanlara ve çevreye zararsızdırlar.